Telefon:+36-30/500-04-53
E-mail:uzlet@vollervill.hu
Kivitelezés E-mail: info@vollervill.hu

Kategóriák

Gyártók

Keresés

Üdvözöljük webáruházunkban!

Cégünk új helyre költözött!

8900 Zalaegerszeg,Vizslaparki út 33.

Megújult címünkön újdonsült lámpaboltunkban is szívesen látjuk!

Üdvözöljük webáruházunkban!

Ahhoz, hogy elektromos eszközeink megfelelően kiszolgáljanak minket, minőségi darabokat kell vásárolnunk, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy nem pont a legnagyobb szükségben fognak minket cserbenhagyni elosztóink, izzóink vagy esetleg különböző háztartási gépeink.

Kínálatunkban kizárólag olyan termékeket talál, melyek minden bizonnyal ki fogják elégíteni igényeit, akár hosszú távon is. Villamossági webáruházunk nagy választékban kínál különböző biztonságtechnikai eszközöket és rendszereket, hangtechnikai eszközöket, de akár

háztartási gépeket is találhatnak azok, akiknek erre van szüksége. Persze a magas minőségű kábelek és vezetékek, valamint a különböző fényforrások sem hiányozhatnak a repertoárból. Persze mire menne ezekkel szerszámok nélkül, úgyhogy nálunk ezeket is beszerezheti, természetesen a tőlünk megszokott minőségben.

Villamossági webáruházunkban minden terméket megtalálhat, amire csak szüksége lehet és árammal megy, természetesen mindezt kedvező áron teheti meg, hogy Ön mindig tökéletesen elégedett lehessen az után, hogy nálunk vásárolt!

Lámpaszaküzlet Zalaegerszegen – minden egy helyen!

zalaegerszegi lámpaszaküzletHa zalaegerszegi lámpaszaküzletet keres, nálunk a legjobb helyen jár, hiszen mindent megvásárolhat, amire szüksége lehet az otthonában! Kínálatunk széles, így érdemes betérnie hozzánk!

Zalaegerszegi lámpaszaküzletünkben nem csupán lámpákat, de a villanyszereléshez szükséges termékeket is vásárolhat, sőt, biztonságtechnikával és autóelektronikával is foglalkozunk. Akár klímával, akár háztartási elektronikával kapcsolatban érdeklődik, nálunk megtalálhatja a szükséges berendezéseket, azok alkatrészeit, vagy akár azt a szakembert is, aki mindezt beszereli és üzembe helyezi. Ha pedig a saját kezével végezné el a ház körüli munkákat, szerszámokat is vásárolhat tőlünk!

Keresse fel személyesen zalaegerszegi lámpaszaküzletünket, és vásároljon meg mindent egy helyen, vagy, ha ez nem megoldható, tekintse meg webáruházunk kínálatát kényelmesen, az otthonából! Amennyiben kérdése lenne termékeinkről, szolgáltatásainkról, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 

Elérhetőségek!

Üzlet:
Telefon: +36-30/500-04-53
E-mail: uzlet@vollervill.hu

Kivitelezés:
Telefon: +36-30/500-04-35
E-mail: info@vollervill.hu

Kövessen minket!!

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Összesen 0 Ft

Kosár Fizetés

Keresés